Ik ben toe aan een andere uitdaging, <br>maar heb geen idee wat bij me past of wat ik eigenlijk wil. Wat nu?”Ga ik tot mijn pensioen op deze manier met mijn baan verder<br> of kan ik er toch meer uit halen?Ik voel dat ik steeds verder vastloop in mijn werk. <br>Dat maakt me onrustig en soms zelfs angstig. <br>Hoe zorg ik ervoor dat ik niet uitval en ik werk-fit blijf?

Ga ik tot mijn pensioen op deze manier met mijn baan verder of kan ik er toch meer uit halen?

Workshop en trainingen.

[Talent-en-werk] biedt workshops en trainingen aan om antwoord te vinden op al deze vragen. Aan de hand van verschillende werkvormen gaan we een dag of een dagdeel praktisch aan de slag. De workshops en trainingen worden in kleine groepen gegeven (6 tot 12 deelnemers) op een locatie die in of vlakbij de natuur ligt.

positieve gezondheid

Natuurlijk netwerken

Netwerken is van alle tijden. Het is uitwisselen van informatie, contacten of ideeën tussen personen met de bedoeling elkaar te helpen. Netwerken kan digitaal én fysiek. Het is dé manier om aan werk te komen. Maar hoe begin je? Hoe leg je nieuwe contacten? Hoe voer je zo’n gesprek zonder dat het voelt alsof je jezelf moet verkopen? We leren natuurlijk netwerken tijdens deze training. Op een manier die bij jou past. Je gaat naar huis met nieuwe contacten en creatieve ideeën.

positieve gezondheid

Positieve gezondheid

Wat is Positieve gezondheid? En hoe ga je hier zélf mee aan de slag? Dat ontdek je tijdens de workshop Positieve gezondheid. Met behulp van een vragenlijst gaan we op een spinnenweb in kaart brengen hoe je je gezondheid ervaart. Voel je je bijvoorbeeld gelukkig of juist erg alleen? Beleef je nog plezier aan je bezigheden? Je leert hoe je op zoek gaat naar jouw veerkracht en hoe je antwoord zoekt op de vraag ‘Wat maakt het leven betekenisvol?’

positieve gezondheid

Inspiratie

Ben je op zoek naar inspiratie? Voor je werk, voor een teambuildingsdag of een specifiek onderwerp? Wil je het roer omgooien, maar weet je niet hoe? Soms blokkeert de boel in je hoofd en lijk je geen stap verder te komen. We gaan leren anders kijken, anders denken en anders doen, zodat er beweging ontstaat. Je raakt geïnspireerd op het gebied van Positieve gezondheid, motivatie, energie krijgen, betrokkenheid, vitaliteit en/of duurzame inzetbaarheid.

positieve gezondheid

Kennismaking met ACT

Maak kennis met ACT. ACT (Acceptance and Commitment Theraphy) is een vorm van gedragstherapie die je kan helpen om op een andere manier om te gaan met je problemen. Zo blijf je niet steeds vastlopen en kun je je bezig houden met de meer waardevolle dingen in je leven. Met behulp van opdrachten gaan we praktisch aan de slag. Vragen die aan bod komen: Hoe neem je afstand van vervelende gevoelens en gedachten? En wat vind jij écht belangrijk in het leven?

positieve gezondheid

Werk met je talent

Een programma van één dag met veel verschillende werkvormen (én humor, dus ook leuk). We nodigen we je uit om op een andere manier naar jezelf te kijken. Je leert om te focussen op mogelijkheden in plaats van overal beren op de weg te zien. Je zult merken: wanneer je net wat anders kijkt, zul je alles ook net wat anders zien. Je ontdekt wat jouw unieke talenten zijn en hoe je die kunt versterken. Zo kom je op een andere manier in beweging en dát geeft energie.

positieve gezondheid

Op maat

[Talent-en-werk] past de trainingen en workshops graag aan op jouw vraag of behoefte. Neem vooral contact op, zodat we in overleg kunnen komen tot een programma dat helemaal aansluit op de wensen van jou of van jouw organisatie.

Deelnemen aan een workshop of training? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op