De zoektocht naar werk of je talent is als een soort puzzel. Samen gaan we op zoek naar dat ene missende stukje.

De zoektocht naar werk of je talent is als een soort puzzel. Samen gaan we op zoek naar dat ene missende stukje.

Trajecten bij Talent-en-werk

Loopbaanbegeleiding

Vaak rol je in een beroep zonder er echt over na te denken. Na een tijd begin je je af te vragen: is dit wat ik wil? Benut ik mijn talenten wel optimaal? Herken je dit? Samen gaan we op onderzoek. Misschien past het wel veel meer bij jou om ondernemer te worden. Maar hoe schrijf je een ondernemersplan? Of je ontdekt dat je wilt doorgroeien naar een andere functie binnen het bedrijf waar je werkt. Hoe ga je dan het gesprek aan met je baas?

[Talent-en-werk] begeleidt je op een professionele manier om jezelf in je loopbaan te ontwikkelen. Met een frisse blik kijken we naar jou en naar je wensen. Samen zijn we nieuwsgierig en gaan we op zoek naar nieuwe ervaringen en mogelijkheden. Het draait om jou en hoe jij jezelf zo kunt ontwikkelen dat je je ambities in je werk kunt realiseren. Op een manier die écht bij je past en waarin jouw talenten en kwaliteiten helemaal tot hun recht komen.

Omdat niemand hetzelfde is, is dit traject maatwerk. Tijdens een intakegesprek bespreken we jouw wensen en verwachtingen.

Neem vrijblijvend contact op voor een intakegesprek.

Tijdens dit traject gaan we:

Neem contact op

Re-integratie

Soms zit het ongewild tegen. Als medewerker kun je langdurig ziek worden of zelfs moeten kiezen voor een ander route in je loopbaan. [Talent-en-werk] helpt je graag weer op pad met een re-integratie op maat. Dit traject wordt helemaal afgestemd op jouw tempo en wensen.

De eerste stap is om weer op gang te komen. We gaan werken aan je zelfvertrouwen, aan het vinden van een ritme en eventueel het meedoen aan georganiseerde activiteiten buiten de deur. Heel spannend, maar samen helpen we je over die drempel.

De tweede stap is om ‘werkfit’ te worden. We gaan aan de slag om je klaar te maken voor de arbeidsmarkt. Wat zou je willen? Welk werk past bij jou? Hoe stel je een professioneel cv op? Hoe presenteer je jezelf goed? Het wordt een mooie ontdekkingstocht.

De derde stap is je te begeleiden naar werk. [Talent-en-werk] gaat samen met je op zoek naar jouw droombaan. Je schrijft met hulp een sollicitatiebrief die precies laat zien wie jij bent en wat je talenten en kwaliteiten zijn. Een brief waar geen werkgever omheen kan. Komt het sollicitatiegesprek eraan? We oefenen, zodat jij vol zelfvertrouwen met misschien wel je toekomstige werkgever spreekt.

Benieuwd naar onze aanpak? Kijk vooral even bij onze werkwijze.

Onze werkwijze

Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling is een breed begrip. Het is een doorlopende zoektocht naar een vitaler, creatiever en veerkrachtiger leven. Door jezelf te blijven ontwikkelen haal je het beste uit jezelf als mens en blijf je groeien. Makkelijk gezegd, maar hoe doe je dat? Jezelf ontwikkelen? Hoe pak je het aan als je baas tijdens een ontwikkelgesprek zegt dat je jezelf meer mag laten zien?
Het is een hele zoektocht om uit te vinden wat jíj echt wilt. [Talent-en-werk] gaat samen met jou op zoek. Vaak heb je wel al een idee, maar vind je het moeilijk om de stap te zetten. Tijdens dit traject krijg je hulp. Je krijgt handvaten om duurzaam te blijven werken. Om te doen wat je echt wilt, op een manier die bij jouw waarden en energie past. Als jij gelukkig in het leven staat, komt die ontwikkeling vanzelf. Dan durf je die switch van baan te maken, als je eigenlijk al een hele tijd bent uitgekeken op je werk. Je gooit het roer om als de samenwerking in een team stroef verloopt of als je tegen een burn-out aanzit. Je vindt balans in je leven.

Zin om samen aan de slag te gaan? Neem vrijblijvend contact op.

Neem contact op